DELTATEL este o companie specializată în furnizarea de servicii care permit operatorilor, marilor companii și instituțiilor publice să ofere soluții de comunicații de voce, date și video utilizatorilor finali.

Activitatea sub sigla DELTATEL a demarat în 2003, scopul principal fiind acela de a asigura servicii de instalare, conectare și integrare de sisteme și asistență tehnică.

Încă de la inființare, DELTATEL s-a angajat să promoveze calitatea în servicii și orientarea către client, bazându-și activitatea pe structuri operaționale performante, solide competențe tehnologice și resurse umane specializate. Ținând cont că necesitățile fiecărei companii sunt unice și specifice, organizația a fost creată și dezvoltată permanent în spiritul satisfacerii acestor cerințe personalizate ale clienților.

În cadrul Deltatel România (Timișoara și București), Deltatel Sofia Branch, filială inființată în Bulgaria și Deltatel Filiala Chișinău, reunim peste 360 de specialiști în domeniul telecomunicațiilor.

Experiența și profesionalismul cu care acești specialiști prestează servicii au făcut ca printre principalii clienți ai DELTATEL să se numere Alcatel-Lucent România și Alcatel-Lucent Bulgaria, Nokia Siemens Networks, Huawei, Thales Rail Signalling Solutions și Cassidian România.